LADY GAGA & BRADLEY COOPER * MANDALA RELATIEI

Analiza mandalelor fiecaruia dintre ei, in versiunea 1.0, dezvaluie niste personalitati destul de diferite ca misiune in viata sau mijloace de realizare a acestei misiuni.

LADY GAGA:
Tema vietii (centrul mandalei) TURCOAZ comunicarea directa, talentul de a se manifesta pe o scena, calitatea de a impartasi cu ceilalti bucuria de a trai, de a-i insufleti, de a-i contamina cu buna dispozitie, dorinta de a iesi in evidenta in fata unui public, de a-l atrage in directia dorita de ea.  


Inelul din jurul centrului (ce ajuta la realizarea temei vietii) VERDE: trairea la nivelul sufletului, deschiderea sufletului fata de ceilalti si capacitatea de a-i face pe ceilalti sa simta frumusetea sufletului sau, iubirea pentru tot ce e viu, compasiunea, smerenia, recunoasterea scanteii divine in orice fiinta de pe Pamant.

Varfurile primului inel intrerupte de culoarea ROSU: uneori, bunatatea sufletului este ascunsa sub o platosa de fiinta dominatoare, prin manifestarea exagerata a senzualitatii.

Relationarea cu ceilalti se bazeaza pe capacitatea de seductie (V-ul ROSU), dar mai ales pe capacitatea de a se impune, pe autoritatea  si pe puterea cuvantului cu care ii domina pe ceilalti (V-ul ALBASTRU INCHIS).


BRADLEY COOPER:
Tema vietii (centrul mandalei) BLEU = capacitate de interiorizare, comunicare indirecta (prin intermediul rolurilor pe care le interpreteaza), dependent de un set de reguli pe care si le impune in viata de zi cu zi. Spre deosebire de Lady Gaga, a carei tema este comunicarea directa, nemijlocita, dar si creativitatea, la Bradley Cooper este vorba mai degraba de a fi creativ pentru altii, de aici si dorinta de a face regie.

Inelul din jurul centrului ROZ  =  ceea ce il ajuta la realizarea temei vietii este mentalul. Are o minte limpede, judecata clara, gandeste mult, calculeaza fiecare varianta, nu este un tip sentimental, este rational si calculat. Este genul care are impresia ca detine adevarul absolut, vede viata in alb-negru, pentru el nu exista nuante. Ii place sa invete tot timpul ceva nou, dar sa ii invete si pe altii (din nou regia).

Relationarea cu ceilalti se bazeaza pe farmecul lui personal (V-urile ROSU+ROZ), dar nu pentru ca el ar da importanta felului in care arata, ci pentru ca mama, tata, ceilalti l-au privit asa si l-au sustinut ca pe un "good-looking", el personal considera ca atuul lui principal il reprezinta modul de a comunica cu ceilalti (V-ul BLEU) mai discret, prin tinerea lor la distanta, prin stabilirea unor reguli clare in relatiile cu ei.


MANDALA RELATIEI dintre cei doi arata existenta unui contract oficial intre cei doi, acest lucru putand sa insemne fie contractul de colaborare la filmul ai carui protagonisti sunt, fie o oficializare a relatiei prin casatorie (centrul ALBASTRU INCHIS).
In aceasta relatie este vorba si de tendinta de a domina in cuplu de catre elementul masculin, dar nu e vorba de Bradley Cooper, ci de Lady Gaga, a carei parte masculina predomina. Cu fata lui angelica, Bradley are mai multa feminitate decat ea. De altfel, cand era copil, multi il confundau cu o fetita.
Pe de alta parte nu se poate nega atractia sexuala existenta intre cei doi (cele 2 celule ROSII de langa centru).
In cercul concentric urmator apare o celula OCRU intre doua celule ALBASTRU INCHIS, ceea ce ar putea insemna "lasa-l incolo de contract, noi sa ne simtim bine, sa avem grija unul de celalalt!".
Exista deasemenea o zona cu mai multe celule OCRU care arata o potentare a corpului energetic al fiecaruia dintre ei, aproape ca o terapie care ii ajuta pe amandoi in aceasta relatie, in care au pus totusi  si mult suflet (celulele VERZI), dar in care este vorba si de foarte multi bani (celulele GALBENE).

No comments:

Post a Comment