GINA PISTOL&SMILEY * MANDALA CUPLULUI


 Gina Pistol si Smiley au amandoi, in mandalele personale, aceeasi tema centrala OCRU = 8, si desigur acelasi tip de inzestrari, al doilea rand de celule GALBEN = 4, care arata capacitatea de a evolua pornind de la corpul fizic catre corpurile superioare, dar in acelasi timp prezenta unor puteri vindecatoare, atat la nivel de suflet (prin muzica, poate), cat si prin ajutor concret de tipul a hrani pe cineva, a avea grija de sanatatea cuiva. Amandoi au recunoscut in mai multe interviuri ca de multe ori s-au neglijat pe ei insisi pentru a-i ajuta pe ceilalti.
Nici unul dintre ei nu are predispozitie spre scena, spre expunere publica, dupa cum arata prezenta dispersata a unor celule turcoaz = 6. Smiley are mai degraba dorinta de a se izola, de a scrie, are calitatile unui comunicator indirect, prin texte, prin muzica (prezenta celulelor bleu = 5). Iar Gina Pistol are acele V-uri de protectie din celule rosii care arata ca norocul ei vine din sex appeal-ul ei, care a si propulsat-o in atentia publicului.

In ce priveste mandala cuplului, centrul roz = 7 are semnificatia unei intelegeri la nivel mental, a unei evolutii spirituale in cuplu, in care cei doi invata mai mult decat ar putea sa o faca separat. Primul inel, OCRU = 8, arata ca darurile primite de fiecare separat vin sa amplifice dorinta de a-i ajuta, vindeca, hrani pe ceilalti, dar si de a avea grija unul de altul.
Accentul ALBASTRU INCHIS = 2 (mustatile) intre doua celule turcoaz arata un joc de tipul "eu vreau sa fiu protagonist pe scena vietii tale", fiecare incercand sa-si impuna autoritatea in fata celuilalt. Dar iubirea invinge, atractia sexuala este puternica, se izoleaza de ceilalti (515), dupa care incep sa fie cu capul in nori si sa confunde evolutia spirituala cu atractia fizica (191).
Este posibila oficializarea relatiei (121), dar si aparitia copiilor.

No comments:

Post a Comment