MANDALELE LUNILOR MAI SI IUNIE 2020

Mandala lunii MAI are in centru numarul 3 = verde, care reprezinta capacitatea de manifestare a compasiunii, trairea la nivelul sufletului, bucuria de a trai in comuniune cu toate fiintele vii, inclusiv cu natura. La nivelul corpului fizic, verdele reprezinta sistemul imunitar, de aceea accentul poate cadea pe necesitatea de a evita contactul cu persoanele contaminate cu boli infectioase, ca de exemplu, cu noul coronavirus...
Pe al doilea nivel avem numarul 6, turcoaz, care arata nevoia de deschidere, de comunicare directa cu ceilalti.
Pe inelul din zona ochelarilor, cu 8 celule ocru, ramane prezenta, ca pe tot parcursul anului, necesitatea de a folosi cunoasterea acumulata in trecut pentru vindecarea si tratarea celor bolnavi.
Inelul de celule albastru inchis = 2, nu mai este compact ca la mandala anului 2020, exista o bresa de celule bleu = 5, care arata ca autoritatea nu se mai manifesta atat de opresiv, dar exista totusi un set de reguli si regulamente care trebuie respectate. Protectia vine tocmai din acceptarea acestor reguli scrise, dar este posibil sa se manifeste si o stare de depresie in aceasta izolare fortata. Nerespectarea regulilor poate duce la pierderea vietii, dupa cum se vede in randul 5. In randul 3 vedem cum libertatea de miscare, dar si resursele financiare sunt blocate de manifestarile de autoritate.
Mandala lunii IUNIE are in centru numarul 7 = roz, semn ca are loc o evolutie la nivel mental, stim ca am invatat ceva, am lamurit niste lucruri, gandirea s-a mai limpezit.
Al doilea inel OCRU = 8 arata ca vindecarea continua, pericolul nu a trecut, iar accentul turcoaz arata ca lucrurile nu trebuie tratate superficial. In ochelari apar din nou cele 8 celule ocru care arata ca este bine sa folosim experienta care vine din trecut pentru tratarea si ingrijirea vietii, apar 4 celule roz, 4 rosii, 4 albastre, care arata ca uneori ratiunea ne joaca feste, vitalitatea nu este la nivelul cel mai bun, iar exercitarea autoritatii este nesocotita.
Inelul de celule albastru inchis = 2, care reprezinta autoritatea, este intrerupt, de data asta de celule de protectie de culoare turcoaz = 6, ceea ce inseamna o tot mai mare capacitate de comunicare directa, de iesire din izolare. Aceasta exuberanta si nevoie de exteriorizare este impiedicata de mai multi factori, dupa cum se vede in zona centrala a mandalei. Avem, de sus in jos, 646 = lipsa banilor, lipsa energiei fizice, 515 = nerespectarea regulilor pune in pericol viata, 616 = autoritatea impiedica manifestarea publica, 646 = grija fata de sanatate impiedica expunerea publica, 575 = prea multe ganduri pot duce la depresie.

No comments:

Post a Comment