JENNIFER LOPEZ & ALEX RODRIGUEZ


Jennifer Lopez si Alex Rodriguez, noul logodnic al divei, au fiecare in mandalele personale aceeasi tema a vietii si acelasi suport pentru realizarea ei, centrul 8-OCRU si inelul 4-GALBEN, ceea ce inseamna capacitatea de a evolua pornind de la corpul fizic, catre corpurile superioare, o rezistenta fizica notabila, capacitate de regenerare a corpului fizic, capacitatea de a impresiona prin simpla prezenta. Amandoi au un trecut legat de sport, ea se considera mai mult dansatoare decat cantareata, iar el a fost un talentat jucator de baseball.
In mandala lui Jennifer Lopez exista o structura sub forma unei coloane a infinitului, formata din celule OCRU+GALBEN, care defineste calitatile unui creator. Dar si Rodriguez are o astfel de structura formata din celule GALBEN +ALBASTRU, care in acest caz se refera la capacitatea de a face bani, la autoritate.

Este interesant faptul ca mandalele celor doi se aseamana, dar ceea ce ne intereseaza mai mult este mandala cuplului, care este scopul formarii acestui cuplu, lectiile pe care le au de invatat impreuna, evolutia cuplului, etc.

Centrul TURCOAZ arata ca este vorba de o relatie in care cuplul vrea sa faca spectacol, sa impresioneze, sa atraga atentia, fiecare dintre cei doi sa capete mai multa notorietate. JLO este la a 4-a casatorie, deja intrase intr-un con de umbra, din acest punct de vedere, trebuia sa atraga din nou atentia publicului cumva. 

Mustatile de culoare VERDE arata ca exista o buna intelegere intre ei si la nivel de suflet, dar celula MOV care intrerupe VERDELE arata ca sunt cu capul in nori, putin rupti de realitate.

Grupurile de celule VERZI si TURCOAZ de pe firul vietii arata ca acest cuplu devine un adevarat "profesor de fericire" pentru cei din jur. Cum bine spunea ironic Ellen DeGeneres, "daca doi oameni dezgustator de bogati si-au gasit iubirea, atunci exista speranta si pentru ceilalti!".

V-ul TURCOAZ arata felul in care cuplul relationeaza cu lumea: totul e efervescent in jurul lor, se expun la fiecare pas pe care il fac, inelul de 5 milioane de dolari, cererea in casatorie pe o plaja paradisiaca, aparitii in toate show-urile posibile si imposibile.

V-ul din celule rosii arata posibilitatea aparitiei unui copil sau a mai multora (?). A mai multora, desigur: copiii tai și copiii mei...

No comments:

Post a Comment