MICHELLE OBAMA n.17.1.1964

Michelle Obama este o persoana comunicativa, deschisa, nu ii place singuratatea, este empatica, plina de compasiune fata de semeni, inteligenta, cu o mare dorinta de a avea grija de ceilalti, de a le proteja si ingriji sanatatea, luptatoare hotarata pentru cauze in care crede. 
Toate aceste calitati se vad in cel 2 versiuni ale mandalei zilei de nastere.
   
Tema vietii (centrul mandalei) TURCOAZ comunicarea directa, calitatea de a-si impartasi trairile cu ceilalti, talentul de a-i insufleti pe ceilalti, de a vorbi unui public, calitati de politician. Poate atrage atentia celorlalti cu usurinta, poate sa ii conduca in directia dorita de ea.
Interesant este ca, incepand sa lucreze ca avocat, si-a dat seama ca nu era chiar ceea ce i-ar fi placut sa faca, o ducea putin gandul spre industria de entertainment, ca avocat, desigur, dar poate in subconstient se simtea atrasa de ceea ce era de fapt natura ei, sa fie protagonista pe o scena.

Inelul din jurul centrului (ce ajuta la realizarea temei vietii) VERDE iubirea pentru tot ce e viu, compasiunea, smerenia, trairea la nivelul sufletului, deschiderea sufletului fata de ceilalti si capacitatea de a-i face pe ceilalti sa simta frumusetea sufletului sau. 

Varfurile primului inel intrerupte de culoarea BLEU 
(trebuie sa fie atenta): sa aleaga cu discernamant cauzele pentru care sa lupte. 


Pe langa celulele BLEU si TURCOAZ din mandala, observam si foarte multe celule OCRU. Ce sa intelegem de aici? Ca era destinata unei cariere de bucatareasa, de shaman vindecator, de doctor sau farmacist? Unde, in viata ei, apar aceste daruri? Apar, si inca intr-un mod foarte productiv. Din cartea ei "Povestea mea" (poate am auzit si la stiri, dar n-am dat atentie) aflam de programele sale legate de nutritie si de sanatatea populatiei, cu impact important asupra societatii americane. Programul Let's Move, de exemplu, promoveaza introducerea unor meniuri sanatoase in scoli, etichetarea corecta a alimentelor, mai multe activitati fizice pentru copii in vederea scaderii obezitatii acestora. Campania a implicat foarte multi factori: din industria alimentara, organizatii non-profit, organizatii guvernamentale, etc. A reusit sa convinga lanturi importante de restaurante sa-si schimbe meniurile, sa reduca din calorii, sa introduca variante mai sanatoase pentru copii.

Celulele INDIGO care separa la inceput randurile de celule OCRU arata ca proiectul ei care parea la inceput un vis irealizabil, o utopie, a devenit pana la urma o certitudine. 

In versiunea 2.0 in primul inel exista 8 celule OCRU, care arata ca talentul de a-i vindeca pe ceilalti, de a avea grija de sanatatea lor, vine din trecuturi. La fel vine din trecuturi si deschiderea sufleteasca, compasiunea si smerenia.
Protectia in relatiile cu ceilalti vine dintr-o mare inteligenta si istetime a mintii (V-ul ROZ)

No comments:

Post a Comment