MANDALA ANULUI 2021

Mandala anului 2021 are in centru culoarea verde (3) care reprezinta manifestarea compasiunii si iubirii fata de toata creatia, constientizarea faptului ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu. 
In plan fizic, verde (3) reprezinta sistemul imunitar si avertizeaza ca trebuie sa acordam in continuare atentie protectiei fata de coronavirus si alte virusuri (virusi?).
Situatia nu pare a fi atat de grava ca in anul 2020, intrucat pe inelul 2 avem culoarea turcoaz (6), care este ca un fel strigat de eliberare si incredere ca spaima se va risipi si iesirea in spatiul public, castigarea libertatii, va fi posibila cu conditia sa nu ne risipim energia in lucruri superficiale, in spectacol inutil.
Celulele albastru inchis (2), care inconjoara mandala, vorbesc despre structurile organizate (statale) care vor sa mentina totul sub control. 
In ianuarie totul va fi pe viata si pe moarte (212), in februarie sufletul rezista greu restrictiilor (323), in martie ori acceptam regulile impuse, ori cadem in depresie (5555), in aprilie daca uitam ce am invatat, viata este din nou in pericol (71117), in mai puterea corpului fizic si sanatatea depind de modul in care acceptam autoritatea (828), in iunie  sunt sperante ca revenim la o forma fizica buna (141), in iulie acceptam regulile si nu mai plutim cu capul in nori (757), in august incalcam toate regulile si regulamentele pentru poftele noastre (515), in septembrie avem spectacolul libertatii de exprimare (6666), in octombrie sufletele noastre simt din nou bunatatea si compasiunea (333), in noiembrie - entuziasm si comunicare neingradita, in decembrie - insufletirea (3)!

L.E. Ceea am interpretat a fi bunatate si compasiune in octombrie cu 333, era de fapt boala contagioasa, partea negativa a lui 333, pe care nu am vrut sa o vad. La fel si in decembrie.

No comments:

Post a Comment