Mandala anului 2020

Mandala anului 2020 are in centru numărul 1 = roșu, care este asociat cu Creatorul, cu începutul, cu protejarea vieții, cu necesitatea abținerii de la a distruge viața in toate formele ei. Poate fi un an propice pentru procreere, dar poate fi și un an in care sexualitatea pate fi exacerbată. Aceeași întrebare "a fi sau a nu fi", a da viață, a nu lua viața, vine și din trecuturi, unde pe inel avem 8 celule roșii, ba mai mult, avem și 8 celule ocru care arată că nu este suficient a da viață, ea trebuie și hrănită, vindecată și protejată.
Al doilea rând de celule este format din celule bleu = 5, care arată care sunt mijloacele pentru realizarea cerințelor centrului roșu, și anume capacitatea de a apăra o cauză, de a înțelege că regulile trebuie respectate, de a raționa, de a comunica indirect, intermediat de cărți, legi, manuale.
Accentul verde = 3 arată că fără compasiune nu se poate realiza nimic.
Celulele albastru închis = 2, care înconjoară mandala, reprezintă structuri organizate ierarhic, relații dure bazate pe autoritate, cei care dețin puterea se vor manifesta prin ordine care trebuie executate. Numărul 2 reprezintă și comunicarea cu divinitatea la nivel emoțional, precum și supunerea, smerenia, respectul față de creator.

No comments:

Post a Comment