MANDALA UNEI ZILE * 18.8.2018

Asa cum se poate calcula vibratia zilei in numerologia "clasica", tot asa putem face analiza unei zile cu ajutorul mandalei.

De exemplu, tema zilei de 18.8.2018 este reprezentata de culoarea ROZ (7), ceea ce inseamna ca tot ce facem azi, facem cu mintea, ideile ne sunt clare, gandim rational, analizam totul la rece, ceea ce ieri parea o nebuloasa, azi devine limpede, iar daca aflam ceva, daca invatam ceva, trebuie sa transmitem mai departe.

Inelul din jurul centrului, sau de ce mijloace dispunem pentru a pune in miscare tema centrala a zilei, este OCRU (8), a carui semnificatie este ca daca tot stim azi totul, ar fi bine sa avem grija de noi insine, sa ne vindecam, dar sa avem grija si de ceilalti, sa-i hranim, sa-i vindecam, azi putem fi buni terapeuti sau talentati bucatari.

Cercurile concentrice de galben si albastru inchis arata ca ne-am insusit bine niste lectii legate de bani, de calatorii, corpul fizic are o buna rezistenta azi (GALBEN), ca avem destula putere de convingere, cuvintele noastre au greutate (ALBASTRU INCHIS).

Azi ne simtim protejati (V-urile OCRU) pentru ca avem un corp energetic mai puternic, o aura de protectie care ne face mai vizibili, mai impunatori in fata celorlalti.

Varfurile ROZ ale Merkabei arata din nou ca azi mentalul este mai puternic decat intuitia sau inspiratia, azi nu ne conectam la ghizii spirituali.



No comments:

Post a Comment