SOPHIA LOREN * n. 20.9.1934

Voi incepe analiza plecand invers, de la ce stiu despre Sophia Loren, inspre mandala.

Stiu ca dorinta ei cea mai mare a fost sa devina mama, dar dupa doua sarcini pierdute, a inceput sa-si piarda speranta, a devenit din ce in ce mai disperata pentru ca timpul trecea si, in anii '70, la 30 de ani o femeie era considerata prea batrana ca sa mai aiba copii. In cele din urma a devenit mama a doi baieti.
Ce se vede in mandala?
Centrul ROSU arata ca tema vietii ei este SA DEA VIATA! A da viata, a NU lua viata, ROSUL (1) inseamna o corecta raportare la viata, inseamna a da viata, inseamna a evita sa iei viata cuiva (de aceea avortul reprezinta o mare problema pentru cele cu centrul ROSU). Deci, disperarea ei de a avea copii, izvora chiar din misiunea ei in aceasta viata, misiune pe care o intuia ca fiind ceva foarte important pentru ea.
Cele 2 celule ROSII centrale din partea de sus a mandalei arata un numar de 2 copii, iar mai sus mai indepartate de centru, alte 2 celule rosii care ar putea reprezenta sarcinile pierdute.

Mai stiu despre Sophia Loren ca la 70 de ani a facut prima criza de inima. Desi se considera perfect sanatoasa, a descoperit ca are probleme cu inima. Probabil a avut noroc sa afle la timp acest lucru, iar tratamentele ulterioare au facut-o sa evite alte manifestari ale bolii.
Ce se vede in mandala?
Sunt 4 randuri de celule ALBASTRU INCHIS pe linia vietii care indica probleme de sanatate legate de inima.

No comments:

Post a Comment