CAMILLA, DUCESA DE CORNWALL * n. 17.7.1947


Pentru ca nu aveam nici o mandala cu centrul MOV (9), am ales-o pe Camilla (Parker Bowles) pentru exemplificare. Puteam sa-l aleg pe fostul presedinte Basescu sau pe Elena Udrea, dar cum sunt cam expirati politic, am renuntat la ei.
Ceea ce este interesant la centrul MOV(9) este ca intotdeauna al doilea inel al mandalei este si el MOV, cu accente sau fara, si asta fiindca 9+9 = tot  9.
Fiecare centru are un inel de o anumita culoare si numai de acea culoare. De fapt, inelul este cel care da culoarea centrului, pentru ca numerele celulelor lui adunate dau numarul celulelor centrului, dupa cum am explicat AICI.

Un centru MOV ofera posibilitatea evolutiei spirituale prin conectarea la ghizii spirituali si la Sinele Superior. In cartea sa "e-Mandala si numerologie altfel" Vlad T. Popescu spune ca "acele zile de nastere sunt alese de entitati spirituale evoluate care vin pentru misiuni importante in aceasta viata." Asta nu inseamna calitati fizice deosebite sau bogatie, ci inzestrari deosebite legate de clarviziune. Misiunea lor este sa se dedice practicilor spirituale in singuratate.

Al doilea hexagon este desigur tot MOV, dar cu accente de ALBASTRU INCHIS, care o atentioneaza sa nu devina prea autoritara, sa nu impuna si altora propriile convingeri.

In centrul triunghiului, la baza, apare o structura te tip coloana infinitului, formata din celule ROZ si BLEU, care poate defini o minte agera, dar foarte rationala, dar si o anumita tendinta spre stari depresive.

Grupul de celule care se repeta 2-5-2, arata o tendinta de a nu respecta regulile care i se impun, de unde si conflictele cu autoritatea.

Din versiunea 2.0, zona cu celule MOV arata evolutia spirituala din trecuturi, iar celulele ROZ arata evolutia la nivelul corpului mental, dar si capacitatea de a invata si de a-i ajuta pe altii sa invete.

No comments:

Post a Comment