BENNIFER 2.0

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au reunit dupa 17 ani, formand un nou Bennifer, versiunea 2.0, si oferind romantismului o noua sansa. In 2004 s-au despartit dupa 2 ani de relatie cand erau la un pas de casatorie.
Mandala cuplului are in centru numarul 7 (roz), care arata o buna intelegere la nivel mental intre cei doi, o relatie in care fiecare a avut ceva de invatat, dar si "o relatie de un erotism subtil" (V.T. Popescu). A fost deasemenea o relatie in care cei doi au incercat sa se vindece unul pe celalalt (celulele ocru).
Desi pe firul evenimentelor apar numerele 1-albastru inchis si 2-rosu, ceea ce inseamna o posibila oficializare a relatiei, a existat un blocaj, reprezentat in mandala de randurile de celule albastru inchis, care arata ca anumite presiuni, poate ale publicului, poate ale presei, au obligat cuplul sa se izoleze si sa reactioneze mental la aceste presiuni, prin ruperea relatiei.
Prin trecuturi a mai existat o relatie, oficializata la momentul acela.
Cu ajutorul datei cuplului + anul 2021 am creeat o noua mandala pentru a vedea ce sanse are cuplul in momentul de fata, dupa mai multe mariaje, relatii si cate 3, respectiv 2 copii, fiecare.
Aceasta noua mandala are in centru numarul 1-rosu, care inseamna o puternica atractie fizica. Accentele bleu arata ca fiecare vine cu regulile, tristetea si singuratatea proprie.
Spre deosebire de prima mandala unde totul era pe viata si pe moarte, aici totul devine usor ca fulgul, se energizeaza unul pe celalalt, isi deschid sufletele unul fata de celalalt (mult verde/3), fac spectacol, se distreaza, isi atrag noi spectatori (mult turcoaz/6), fara sa mai simta constrangerile de acum 17 ani...LLL!

No comments:

Post a Comment