Quatorze Juillet

Vive la France! 14.7.1789 (un text scris in 2018, ramanem cu inspiratia de atunci, not bad...)
Tema vietii, 3-verde: "Libertéégalitéfraternité" -  toti oamenii sunt egali prin scanteia divina din ei. Iubirea, compasiunea, etica, morala, bunatatea, blandetea sufletului, armonia dintre oameni, trairea la nivelul sufletului, frumosul in toate formele lui, punerea in valoare a naturii, caracterizeaza centrul mandalei.
Primul inel, inzestrarea principala - 6/turcoaz: vrea sa fie in centrul atentiei, sa atraga privirile tuturor, sa-i insufleteasca pe toti. Stie cum sa vanda idei, produse, este comunicativa, entuziasta, ii antreneaza pe ceilalti in directia dorita, are "charme", simtul umorului.
Varfurile primului inel - 2/albastru inchis: cateodata poate parea ostentativa in dorinta de a epata, prea autoritara si instata de putere.
Protectia- 2/albastru inchis: relatiile cu ceilalti se bazeaza pe autoritate, puterea cuvantului, ordine, relatii de subordonare, atitudine care vine din trecut.
In triunghi, romburi 2/albastru inchis, sustinute de romburi 1/rosii: seduce prin vorbe mestesugite.
Bare de 8/ocru, care vin si din karma de neam: are grija de sanatatea tuturor, ii hraneste, chiar face minuni in bucatarie, celebra "cuisine francaise".

No comments:

Post a Comment