"SOY GEORGINA..." - Mandala cuplului Ronaldo&Georgina

Relatia dintre Ronaldo si Georgina, asa cum reiese din mandala cuplului, se bazeaza, in primul rand, pe aspectele materiale ale vietii.

Centrul 4/galben, care reprezinta misiunea cuplului, arata o relatie care seamana cu un parteneriat de afaceri, in care se fac bani, se construieste ceva in plan material, se calatoreste, etc. 

In acelasi timp mandala vorbeste si despre cine detine controlul in aceasta relatie, despre autoritate, despre o lupta de putere, in care elementul masculin detine controlul (celulele albastru inchis/2 de pe firul vietii cuplului).

Deasemenea se poate vorbi de un sprijin  reciproc pentru evolutie spirituala, unde fiecare il stimuleaza pe celalalt in a fi mai inspirat sau sa traiasca sentimente de compasiune fata de cei din jur si sa-i ajute pe cei cu probleme, banii lui Ronaldo si atitudinea materna a Georginei se unesc in acesta misiune (celulele mov/9). De altfel, Ronaldo are el insusi in mandala acest tip de celule mov/9 care-i aduc inspiratie, talent si compasiune. Dar si Georgina are misiunea de a fi de folos celorlalti, intr-un mod mai concret, de a-i hrani si ajuta, centrul portocaliu/8 al mandalei personale arata asta. 
Si in mandala cuplului apar celulele portocaliu/8, care arata ca au grija unul de celalalt, ca se vindeca unul pe celalalt. 

Misterul ramane insa... Desi Georgina are doi copii cu Ronaldo, acesta nu pare sa fie pregatit sa se casatoreasca cu ea...Sa fie, intr-adevar, doar un parteneriat de afaceri cum arata centrul mandalei?

Relatia lui Ronaldo cu Irina Shayk, care a durat 5 ani, a fost una mai discreta (centrul bleu/5, protectie tot prin bleu/5), dar si creatoare de "basme pentru copii" (o ciudata "coloana a infinitului" formata din celule galben/4 si portocaliu/8). Irina Shayk pare sa fi fost mai degraba un accesoriu scump pentru Ronaldo, de prezentat din cand in cand publicului, si in plus, ea avea cariera proprie, foarte bine platita. 
In schimb, in Georgina, el a gasit femeia ideala, care poate juca multiple roluri: mama surogat, baby sitter pentru copiii lui, agent de publicitate, terapeut, agent imobiliar, asistent personal, toate roluri platite regeste. Bravo Georgina!

No comments:

Post a Comment