MANDALA (EX)CUPLULUI MILEY CYRUS & LIAM HEMSWORTH

Mandala (ex)cuplului MILEY CYRUS & LIAM HEMSWORTH are ca tema centrala numarul 8(ocru), care in aceasta numerologie are semnificatia de putere, hrana, vindecare, in sensul ca misiunea cuplului a fost aceea de a se vindeca unul pe celalalt, de a avea grija unul de celalalt. Poate fi vorba si de vindecarea de anumite dependente de care suferea unul dintre ei sau amandoi, dupa cum spune ea.
Zona inelara, din celule galbene (nr. 4), arata ca au inceput prin a construi ceva in plan concret, material, au invatat impreuna sa construiasca pana la un moment dat cand au inceput sa piarda contactul cu realitatea.
Pe firul evenimentelor apare o zona de relaxare, distractie (verde, turcoaz), dupa care profesorul de viata le da un extemporal dur, incep sa se lupte, intre mai multe despartiri, cu depresia, izolarea, insingurarea (celulele bleu). In public, insa, apareau ca un cuplu foarte sexy, cu o aura aproape mistica, modul lor de a relationa cu ceilalti.
Trecutul sau trecuturile comune din zona ochelarilor vorbesc despre evolutie spirituala prin studiu si acumularea unei anumite intelepciuni, dar care, la un moment dat, este blocata prin violenta de o autoritate.
O relatie care are multe celule mov (nr. 9), mai ales in trecuturi, nu va fi niciodata o relatie de durata, ea poate arata magnific la inceput, dar nu e decat finalizarea unor restante din alte vieti, iar cand acestea se rezolva, totul se termina...cu multa durere.
Se spune ca el ar fi inselat-o pe ea cu 14 femei. Adevarul e ca in mandala apar o puzderie de celule albastru inchis, ceea ce ar putea confirma existenta unor relatii paralele.
Dupa 3 ani de la divort ea rabufneste si ii da replica fostului sot cu cantecul atat de analizat bucatica cu bucatica de media..."Flowers".

Daca privim mandalele celor doi, constatam ca nu au multe in comun inafara de un trecut de evolutie spirituala. 
Mandala ei (nascuta Destiny Hope Cyrus...un nume predestinat...) arata o fiinta cu o misiune speciala (centrul 9, mov) legata de evolutie spirituala, de capacitatea de a influenta mase mari de oameni. Sa nu uitam ca ea a debutat la 13 ani si a devenit idolul adolescentilor cu rolul din Hannah Montana. Este una dintre putinii copii actori care au continuat sa aiba succes si la maturitate.
Mandala ei, in care predomina numerele 5, 6 si 9 (verde, turcoaz si mov), arata ca ea este in acelasi timp o fiinta care se bucura de spectacolul vietii, chiar viata ei este un spectacol continuu, are sufletul deschis spre tot ce este in jurul ei, este plina de compasiune pentru tot ce inseamna viata.

Mandala lui Hemsworth are in centru numarul 2(albastru inchis), iar al 2-lea inel este rosu, ceea ce arata un tip charismatic, caruia ii place sa fie admirat de sexul opus, dar sa aiba el ultimul cuvant. Este un tip riguros, care impune reguli ce trebuie respectate de ceilalti. Este posibil ca el sa fi adus in viata ei tumultuoasa mai multa disciplina si coerenta. 



No comments:

Post a Comment